Internet buitengebied

HULST – Woont u in het buitengebied en/of heeft u daar een bedrijf? En wilt u graag snel internet? Kom dan naar de informatieavond op 12 december in het stadhuis van Hulst. Deze informatieavond begint om 20.00 uur.
Deze informatieavond wordt georganiseerd door de Werkgroep Snel Internet buitengebied Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de avond geeft een van de providers uitvoerig overleg over het aanbod en waar en hoe u zich kunt aanmelden.

In het buitengebied is op veel adressen geen snel internet voorhanden. Ons dagelijks leven wordt echter steeds afhankelijker van snelle internetverbindingen. Digitale ontsluiting van het buitengebied is voor zowel bewoners als bedrijven van cruciaal belang. Goed toegankelijk internet betekent betere deelname aan het dagelijks sociaal, maatschappelijk en economisch verkeer.

Omdat het aanleggen van glasvezel of coaxkabel financieel niet haalbaar is, wordt gekozen voor een draadloos-vaste techniek. Een techniek die inmiddels heeft bewezen een stabiele, snelle verbinding te kunnen leveren.

Aansluitsubsidie

De eerste 450 aanmelders/belangstellenden die een contract afsluiten met een van de providers en aan de criteria voldoen, komen in aanmerking voor een aansluitsubsidie. Per aansluiting komt 100 euro gemeentelijke subsidie beschikbaar. Dit is bovenop een provinciale bijdrage van eveneens 100 euro. Wees er dus snel bij.

Kunt u niet naar de informatieavond op 12 december 2017 in Hulst? Dan kunt u ook de informatieavond op13 december 2017 in Terneuzen bezoeken.

Voor meer informatie: www.heelzeelandbreedband.nl

Ook kunt u terecht bij de heer D. van der Velde van Economisch Impuls Zeeland op tel. 0118-724900. Ook voor vragen of gegevens van een individuele provider kunt u terecht op www.heelzeelandbreedband.nl

Lees ook:Hulst stimuleert snel internet buitengebied
Lees ook:Snel internet buitengebied
Lees ook:Snel internet buitengebied
Lees ook:Laatste kans snel internet Hulster buitengebied
Lees ook:Subsidie voor snel internet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>