BoekenBende bij ZB| Bibliotheek Vlissingen

VLISSINGEN - Speciaal voor leesgrage kinderen van 7 tot en met 12 jaar verzorgt ZB| Bibliotheek Vlissingen de BoekenBende. Deze leesclub wordt gehouden vanaf 12 januaritot en met 20 april om de twee weken op vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur in de Bibliotheek. Opgeven kan via het e-mailadres: [email protected]

Kosten: € 2,00 per keer.

 

BoekenBende
De BoekenBende is een naschoolse leesclub voor kinderen die het leuk vinden om bezig te zijn met allerlei soorten activiteiten rond boeken, lezen, schrijven en vertellen.

Kinderjury                                                                                                Vanaf februari gaat De Nederlandse Kinderjury van start. Vanaf maart kunnen kinderen weer stemmen op het leukste boek van 2017. De BoekenBende doet ook mee aan de Kinderjury en we sluiten af met een spetterend kinderjuryfeest!

Lees ook:Bibliotheek Vlissingen viert Kinderboekenweek ‘Voor altijd jong’!
Lees ook:ZB| Bibliotheek Vlissingen opent Bibliotheek op school
Lees ook:Wethouder Josephine Elliott, wethouder opent Bibliotheek op school
Lees ook:Huldiging TaalHelden
Lees ook:BoekenBakkers op zoek naar Zeeuws schrijftalent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>