Evenementen op gemeentelijke infoborden & online kalender

TERNEUZEN – De gemeente gaat op haar websitekalender inzetten op de promotie van grotere evenementen. Per 1 januari 2018 worden kleinere activiteiten zoals bingo’s, spelavonden, toneelvoorstellingen en fiets- en wandeltochten niet meer vermeld. De gemeente wil de promotie verbeteren door de aankondigingen overzichtelijker te maken.

Tot voor kort werd vrijwel ieder evenement en/of activiteit gepubliceerd in de evenementenkalender op de website www.terneuzen.nl of op de (digitale) informatieborden die aan het begin van iedere kern staan. Als het evenement ten minste aan een aantal voorwaarden voldeed. Vanaf januari 2018 wordt op de website alleen nog publiciteit gegeven aan de grotere evenementen, zoals de Havendagen, Mosselfeesten, Gildefeesten, sinterklaasintochten, kermissen, tentoonstellingen en carnaval.

Kleinere activiteiten
Op de (digitale) welkomstborden die aan het begin van iedere kern staan, is nog wel ruimte voor promotie van kleinere activiteiten. Maar ook hiervoor zijn de regels gewijzigd. Terugkerende activiteiten zoals bingo’s, spel- en dansavonden, plaatsen we niet meer op de welkomstborden. Dit geldt ook voor natuur-, café-, en knutselactiviteiten.
Voor deze activiteiten zijn wel andere mogelijkheden voor publiciteit, zoals de agenda van het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad (ZVA), wekelijks in de krant en online. Kleinere activiteiten die nog wel op de borden aangekondigd worden zijn bijvoorbeeld: tentoonstellingen, concerten en/of optredens, speelgoed- en kledingbeurzen, rommelmarkten, sportevenementen en speelweken.

Voorwaarden
De gemeente heeft richtlijnen gemaakt voor welke evenementen wel of niet geplaatst worden. Ze bepaalt ook de periode van plaatsing, voert de eindredactie en maakt keuzes in welke evenementen geplaatst worden. De voorwaarden voor publicatie van een evenement zijn terug te vinden op onze website. Hier staat ook uitgelegd hoe een kleinere activiteit kan worden aangemeld voor de agenda in het ZVA.

Evenement aanmelden
Wilt u een evenement aanmelden voor de evenementenkalender op terneuzen.nl of de informatieborden? Dat kan via een formulier op onze website. Vul het formulier in met de benodigde informatie. Houd uw DigiD bij de hand, want die heeft u nodig.

Lees ook:Evenementenkalender 2017 vastgesteld!
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op Terneuzense welkomstborden!
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op welkomstborden!
Lees ook:Evenementen Vlissingen in app!
Lees ook:Digitale informatieborden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>