Inbrekers pepperen bewoner

KATTENDIJKE – Bij een inbraak aan de Deltastraat zijn donderdag 21 december drie inbrekers overlopen. Een van de vluchtende inbrekers gebruikte pepperspray op de bewoner.

De bewoners kwamen rond 18.45 uur thuis toen ze een man bij de voordeur zagen staan. Toen ze hem aanspraken kwamen er nog twee mannen tevoorschijn die door de voortuin renden. Het drietal ging er vandoor. De bewoner wist en van hen vast te pakken, maar kreeg vervolgens een bijtende vloeistof in zijn gezicht gesproken. Vermoedelijk is dat pepperspray geweest. Het trio verdween vervolgens te voet in de richting van de Dorpsstraat.

Inbraak

Er bleek bij de mensen te zijn ingebroken. Een aantal kostbaarheden die in huis lagen ontbraken. De politie werd gebeld en in de omgeving werd gezocht naar de inbrekers. Daarbij werd ook een politiehond ingezet.

Onderzoek

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

BVH 2017306650

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Steen door ruit
Lees ook:Tweede dader woningoverval voortvluchtig
Lees ook:Brandstichting!
Lees ook:Inbrekers stelen huis leeg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>