Kerst2017 (4): Het ultieme gevoel tijdens Kerst-inn van Leger des Heils

MIDDELBURG – Kerstfeest vieren bij het Leger des Heils (LDH) hoort wellicht bij het ultieme Kerstgevoel. Goed nieuws: Bij het Korps Walcheren, aan het Zwin 1 in Middelburg is Eerste Kerstdag, maandag 25 december een Kerst-inn.

Tussen 12.00 en 15.00 uur mag iedereen het meebeleven. Uiteraard in een gezellige kerstsfeer met iets te drinken en een smakelijke versnapering. Het is een samenzijn in ongedwongen sfeer. Met volop de tijd voor een praatje en wellicht is er ook stemmige kerstmuziek.

Kerstpakketten

Het Leger des Heils is natuurlijk bekend van hun acties rond de feestdagen. De oudere Zeeuwen kennen de muzikanten die met de kerstpot in het straatbeeld muziek maakten. Op Walcheren zijn ze de laatste tijd minder vaak gespot, landelijk gezien zijn ze zeker niet uit het straatbeeld verdwenen. Zeeuwen met weinig inkomen zijn inmiddels blij verrast door het LDH. Ze kregen een kerstpakket met aantrekkelijke producten. Zo kunnen ze toch genieten van deze feestdagen.

Lees ook:Kerst-Inn bij het Leger des Heils
Lees ook:Majoor Bosshardt krijgt plein in Terneuzen
Lees ook:66 armen gratis aan tafel bij Vlissings restaurant Waterfront!
Lees ook:Polen plunderen kledingcontainer!
Lees ook:Tweede keus Saunders broers treedt op in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>