Meepraten over modernisering museum Hulst

HULST - Hoe kan het museum in Hulst worden gemoderniseerd? Dat is de centrale vraag in het onderzoek dat SCEZ momenteel uitvoert. Het haalbaarheidsonderzoek wordt gedaan in opdracht van de gemeente Hulst. In een speciale bijeenkomst mag u meedenken en meepraten.  De bijeenkomst met “nieuwe gezichten en frisse winden” vindt plaats op donderdag 8 februari van 19.30 tot 21.30 uur in het streekmuseum aan de Steenstraat 28 in Hulst.


Er wordt gesproken met diverse betrokkenen en ook met aanverwante organisaties. Ook wil SCEZ in het kader van het onderzoek graag in gesprek met anderen. Daarbij wordt gedacht aan inwoners uit de buurt en ook mensen die niet direct bijzondere interesse hebben voor erfgoed en musea, maar wel ideeën hebben over de invulling (lettelrijk en figuurlijk) van een museum.

Wilt u meepraten? Laat het weten op [email protected] of via tel 14 0114.

 

Lees ook:Hulst eert mensenredders!
Lees ook:Bijeenkomst Smerdiek op weg
Lees ook:Hulst stimuleert beweging bij uitkeringsgerechtigden
Lees ook:Informatieavond marinierskazerne voor bedrijven!
Lees ook:Ondernemers die kansen bieden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>