Ddos-aanval ABN-AMRO

MIDDELBURG – Internet Bankieren, Mobiel Bankieren, de website abnamro.nl en iDeal zijn zondag helaas tijdelijk niet beschikbaar of erg traag vanwege een zogenaamde ddos-aanval”‘, meldt de woordvoering van AbnAmro.  “Bij een ddos-aanval wordt een internetsite bestookt met dataverkeer, zodat de server overbelast raakt en de website tijdelijk moeilijk bereikbaar wordt.

Het gaat hier niet om een hack. De veiligheid van Internet Bankieren, Mobiel Bankieren en iDeal zijn op geen enkel moment in het geding.Wij doen er op dit moment alles aan om de aanval te bestrijden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.”

Lees ook:RSS-storing na DDoS-aanval op politie.nl
Lees ook:ABN-AMRO uit de lucht
Lees ook:Politie.nl weer beschikbaar!
Lees ook:Internet bankieren ABN/AMRO uit de lucht!
Lees ook:Politie.nl nog steeds gehavend door cyberaanval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>