NL Doet in vuurtoren ’t Hoge Licht

WESTKAPELLE – Het Oranjefonds houdt zaterdag 10 maart NLDoet. Het Polderhuis in Westkapelle heeft al een aantal keer meegedaan met deze vrijwilligersactie. Dit jaar is de vuurtoren ’t Hoge Licht aan de beurt.

Om 9.30 uur wordt gestart met het schoonmaken van de trappen in de vuurtoren en het behandelen van slechte plekken in de muren. NLdoet in ’t Hoge Licht duurt tot 12.30 uur.

Vrijwilligers die graag de vuurtoren eens van dichtbij willen bekijken en de handen uit de mouwen willen steken, kunnen zich aanmelden via de website van NLdoet: www.nldoet.nl/klus/29847. Aanmelden bij het Polderhuis is ook mogelijk via tel. 0118-570700 of info @polderhuiswestkapelle.nl.

Lees ook:Kinderen worden zendamateurs in vuurtoren Het Hoge Licht
Lees ook:NL Doet!
Lees ook:Leuke Dingen Doen Middag bij het Polderhuis
Lees ook:Zeeansicht!
Lees ook:Ontdek (culinair) Westkapelle tijdens historische wandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>