Spreekuur Reumatologie en functieonderzoeken Cardiologie in Zierikzee

ZIERIKZEE – Voor patiënten met reuma is het tegenwoordig ook mogelijk om een afspraak te maken bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Zierikzee. Reumatoloog dr. Van der Kaap is blij met de uitbreiding van het spreekuur: “We staan op deze manier ook dicht bij onze patiënten op Schouwen-Duiveland. Reuma is een chronisch aandoening. Wij zien dus vaak patiënten terug. Dan is het toch fijn dat ze minder ver moeten reizen.”

Daarnaast kunnen onze patiënten uit Schouwen-Duiveland vanaf 26 maart 2018 ook terecht voor functie onderzoeken met betrekking tot Cardiologie. In Zierikzee kunnen cardiologische functie onderzoeken als een echo, ergo en holter onderzoek worden gedaan.

Cardioloog dr. Aksoy: “Voor patiënten op Schouwen-Duiveland is het natuurlijk heel fijn dat een aantal functie onderzoeken in Zierikzee kan worden gedaan. Het betreft wel een aantal, veelal standaard, onderzoeken, maar alsnog is het voor patiënten fijn dat dat dichtbij in Zierikzee kan.”.

Een afspraak maken kan gewoon via de reumatologie poli  of de afsprakencentrale van het ADRZ. Onze patiënten zijn dan ook van harte welkom in het ADRZ in Zierikzee op de reumatologie poli en cardiologie poli.

Lees ook:Poliklinisch spreekuur reumatologie in ADRZ Vlissingen!
Lees ook:Gastvrijheid en vriendelijkheid bij screening vóór de operatie bij ADRZ!
Lees ook:ADRZ: Nieuwe vakgroep cardiologie stelt zichzelf voor!
Lees ook:Vaste PET-scan voor Zeeuwse ADRZ-patiënten!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>