Racoon en Bløf maken kans op Edisons!


GOES- De Zeeuwse band Racoon is genomineerd voor drie Edisons. Eén ervan is die voor de beste groep. Racoon is voor die laatste prijs genomineerd samen met Nick & Simon en De Staat. De band is overigens in de race voor nog twee Edisons: de publieksprijs beste album Liverpool Rain en publieksprijs beste song No Mercy.

Ook Bløf is kandidaat, met respectievelijk Alles Blijft Anders en Beter. Moss, de act van Middelburger Marien Dorleijn, is genomineerd voor beste song (I Apologise). Op zondag 2 oktober wordt bekend gemaakt wie de Edisons krijgen. Stemmen voor de publieksprijzen kan op: www.edisons.nl/pop/stemmen.

Lees ook:BLØF twee keer genomineerd voor Edison pop!
Lees ook:Edison voor Zeeuwse Racoon!
Lees ook:BLØF aast op 3FM Awards!
Lees ook:Moss: de beste plaat van 2009?
Lees ook:Zeeuws Museum genomineerd voor BankGiro Loterij Museumprijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>