De Bruijn wint zilver op WK bandstoten

HULST – Biljarter Jean Paul de Bruijn uit Hulst is tweede geworden op de wereldkampioenschappen bandstoten in het Spaanse Cervera. De Bruijn verloor de finale met 0-2 van de Duitser Wolfgang Zenkner en verloor daarmee zijn wereldtitel.Eerder won De Bruijn in de tweede groepsfase wel al zijn wedstrijden. In de finale tikte De Bruijn echter 78 cramboles terwijl Zenkner er 150 mocht noteren. De biljarter uit Hulst kon eerder al zijn Europese titel niet prolongeren.

Lees ook:Hulst eert redder en promotor van basiliek
Lees ook:Hoek degradeert!
Lees ook:Dronken doorrijden na crash!
Lees ook:Korfbaltop strijdt in Goes!
Lees ook:Brandweer Hulst voorlopig uit de brand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>