Mosselzaad weer onderwerp van juridische strijd

YERSEKE – Hadden de milieuverenigingen en de mosselvissers eindelijk hun strijdbijl begraven en mochten de mosselkotters weer de Waddenzee op om op mosselzaad te vissen, gooit stichting De Faunabescherming de knuppel in het hoenderhok. Deze milieuclub heeft alsnog bij de Raad van State bezwaar gemaakt tegen de vergunning die is verleend voor mosselzaadvisserij in de Waddenzee. Maandag 18 mei komt de zaak voor. De Faunabescherming heeft in februari het akkoord over de toekomstige ontwikkeling van de Waddenzee en mosselsector ook niet ondertekend.

Lees ook:Groen rond Alexiacomplex!
Lees ook:Nieuwbouw Hulst
Lees ook:Parkeertarieven!
Lees ook:Subsidie landschapsbeheer?
Lees ook:Parkeervergunning 2015!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>