Help boer Jan aan een vrouw

WOLPHAARTSDIJK – De 32-jarige akkerbouwer Jan de Jager uit Wolphaartsdijk is één van de begerige vrijgezelle boeren die meedoen aan het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw.  De tien boeren stelden zich zondagavond voor in de eerste uitzending in een nieuwe reeks van het populaire KRO-televisieprogramma. Tot 1 juni kunnen vrouwen die wel wat zien in één van de kandidaten een brief sturen. De (romantische) verwikkelingen van de vijf populairste boeren zijn vanaf september in ‘Boer zoekt vrouw’ te zien. Maar wie is Jan de Jager nu eigenlijk? Is hij die stugge Zeeuw of juist een liefhebbende man. Hier vind je een voorproefje.

Lees ook:Boer zoekt nog steeds een vrouw
Lees ook:De toyboy van minister Jan Kees de Jager!
Lees ook:Doodsbedreiging
Lees ook:Zeeuwse boer zoekt buur!
Lees ook:Man aangehouden voor bedreiging!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Help boer Jan aan een vrouw

  1. Alizea

    Leuke gast,ben te laat met mijn brief helaas…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>