Racoon in voetsporen van The Beatles

GOES – De Goese band Racoon is in de voetsporen van The Beatles getreden. De Zeeuwen stonden woensdag 20 mei op het podium van de legendarische Cavern Club in Liverpool. Het is de club in de thuisstad van The Beatles waar John, Paul, Ringo, George velen malen hebben opgetreden. En de nummers van Racoon vielen nog in de smaak ook bij het Engelse publiek.
Racoon maakte een korte tour door Engeland. Zo traden de bandleden ook op in Brighton en Portsmouth. Gitarist Dennis Huige en bassist Stefan de Kroon bezochten ook nog een voetbalwedstrijd tussen Portsmouth en Sunderland, zo schrijft Stefan op de officiële Racoon-site. “Altijd als eens mee willen maken, een match in Engeland en we worden niet teleurgesteld. Geweldige sfeer in het stadion, iedereen zingt, ook al is de 1e helft niet om aan te zien. Maar wat er in de rust gebeurt, is werkelijk fantastisch, ineens horen Dennis en ik Clean Again, een van de singles van ons laatste album, door heel het stadion galmen. Geregeld door Rob Roberts. Je eigen song, van dat Nederlandse bandje wat niemand nog kent hier, in een vol stadion met 21.000 man, knetterhard over de speakers, geweldig!”

Lees ook:Edison voor Zeeuwse Racoon!
Lees ook:Voetbalbroers De Nooijer weg bij JOVZ!
Lees ook:Bezoekers en artiesten van Concert at Sea eren Michael Jackson
Lees ook:Vlissingen zingt!
Lees ook:Pas op je ramen en brillenglazen: Vlissingen zingt vanavond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>