Ed Kowalczyk op Concert at Sea

BROUWERSDAM – De organisatie van Concert at Sea heeft zanger Ed Kowalczyk van de Amerikaanse band Live gestrikt als afsluiter van het tweedaagse festival op de Brouwersdam. Ook de Nederlandse band IOS is aan het programma toegevoegd. En daarmee is het affiche van de vierde editie van Concert at Sea compleet.

Het Zeeuwse festival beslaat dit jaar voor het eerst twee dagen. Op vrijdag 26 juni treden Marco Borsato, Van Velzen en Racoon op, zaterdag 27 juni betreden naast mede-organisator Bløf ook onder meer Golden Earring, Ilse DeLange, Racoon en Maria Mena het podium. De organisatie verwacht 80.000 bezoekers. De zaterdag dagkaarten zijn inmiddels uitverkocht, wel zijn er nog weekendkaarten en dagkaarten voor het vrijdagavond-programma verkrijgbaar.

Lees ook:Concert at Sea duurt twee dagen
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Concert at Sea
Lees ook:Filmpjes van Concert at Sea: deel 3
Lees ook:Jongeren kunnen goedkoop met bus naar Concert at Sea
Lees ook:Filmpjes van Concert at Sea: deel 2

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ed Kowalczyk op Concert at Sea

  1. Pingback: Jongeren kunnen goedkoop met bus naar Concert at Sea | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>