Danny Blind assisteert Martin Jol bij Ajax

AMSTERDAM – Danny Blind, van oorsprong uit Souburg, is de nieuwe assistent van de net zo nieuwe Ajax-trainer Martin Jol. “Danny wordt mijn rechterhand. En misschien ook wel mijn linker”, stelde Jol tijdens zijn presentatie in de Arena. Blind is geen vreemde bij Ajax. Als voetballer speelde hij er enkele jaren en hij was hoofdtrainer bij de club, waar hij in 2006 werd ontslagen.

Lees ook:Drama voor Zeeuw Danny Blind: FC Utrecht vernedert Ajax met 3-0!
Lees ook:Frank de Boer en Zeeuws knechtje Danny Blind laten Ajax weer winnen!
Lees ook:Martin Jol weg bij Ajax: Oud-Vlissinger Danny Blind mag blijven
Lees ook:Ex-Zeeuw Danny Blind krijgt het extra druk bij Ajax!
Lees ook:AJAX LANDSKAMPIOEN!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>