De Banjaard wint titel Schoonste Strandpaviljoen van Nederland

KAMPERLAND – Strandpaviljoen De Banjaard bij Kamperland is door de lezers van De Reiskrant uitgeroepen tot het Schoonste Strandpaviljoen van Nederland. Ruim 10.000 mensen stemden op www.reiskrant.nl.
Voor De Banjaard was het vandaag een dag van dubbele gevoelens. Eigenaar Jos van Halst is trots op de titel, maar zijn gedachten zijn nog bij gisteren toen een 12-jarig Duits meisje in zee voor De Banjaard verdronk.
De Banjaard kreeg het cijfer 9,7. Volgens Van Halst zijn mensen vandaag de dag sowieso wat bewuster met afval. “Het is hier nu wel veel schoner dan vroeger”, zegt hij in de Telegraaf. In het begin stuurde ik aan het eind van de dag nog wel ‘s kinderen met een vuilniszak op pad om zwerfafval te verzamelen. Dan kregen ze een ijsje voor een volle zak. Tegenwoordig moeten ze kilometers lopen voordat er een beetje zwerfvuil in zit.”
Strandpaviljoen Gorsje in Ouddorp op Goeree Overflakkee eindigde op de derde plaats en Paviljoen 19 in Zandvoort werd tweede. In de top tien staat nog een Zeeuwse strandtent: de Zeeuwse Riviera in Zoutelande.

Lees ook:Strand van Sluis kukelt van zijn schone troon
Lees ook:Wielrenner dodelijk verongelukt!
Lees ook:Ondanks windje toch lekker zomers!
Lees ook:Delta zet 30 kinderen in het zonnetje tijdens NL Doet!
Lees ook:Busregelingen Noord-Beveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>