Dow Chemical zet vijf fabrieken in Terneuzen te koop

TERNEUZEN – Vijf fabrieken van Dow Chemical in Terneuzen staan in de etalage. Dow wil ook een fabriek in het Belgische Tessenderlo van de hand doen. Het chemieconcern hoopt de verkoop in het eerste kwartaal van 2010 af te ronden, meldt de PZC.
De fabrieken passen volgens Dow niet langer in de toekomstplannen van het bedrijf. Voor de 280 werknemers bij de vijf fabrieken in Terneuzen en de veertig in Tessenderlo lijkt de verkoop geen gevolgen te hebben. De nieuwe eigenaar van de fabrieken zal ze zo goed als zeker van Dow overnemen. In de fabrieken worden onder meer kunststoffen voor de verpakkingsindustrie en elektronica geproduceerd. Dow Chemical moet door de crisis fors in de kosten snijden.

Lees ook:DOW sluit fabriek Delfzijl: Terneuzen blijft wel open!
Lees ook:Koning bij 50-jarig DOW Terneuzen!
Lees ook:Rechter: kerncentrale moet in Nederlandse handen blijven
Lees ook:Van wie is de boot?
Lees ook:Is dit uw gestolen horloge?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>