Brand legt motorzaak in Hulst in de as


Zeeland weergeven op een grotere kaart

HULST – Een grote uitslaande brand in Hulst heeft JJ Motorsport in de as gelegd. Dat meldt HVZeeland.nl. De brand brak rond drie uur ‘s nachts uit in het pand van de motorzaak aan de Aziëweg. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het dak. Er ontploften ook wat gasflessen, maar dat leverde geen gevaar op voor de omgeving. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen panden. De schade is enorm, want de motorwinkel ging vrijwel volledig in vlammen op. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lees ook:Brand Bruinisse!
Lees ook:Grote brand Gildeweg Vlissingen! UPDATE
Lees ook:Grote brand!
Lees ook:Explosies bij vuurzee in pindafabriek
Lees ook:Oostburgse truck in de fik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>