TCR neemt failliet busbedrijf Van Fraassen over

VLISSINGEN – Taxi Centrale Renesse heeft het failliete, Vlissingse touringcarbedrijf Van Fraassen overgenomen. Dat meldt Omroep Zeeland. Het bedrijf gaat volgens de omroep verder onder de naam Van Fraassen Travelling. Het nieuwe bedrijf heeft tien bussen. Die krijgen allemaal een nieuw uiterlijk. Busbedrijf Van Fraassen ging eind juli op de fles. Het Vlissingse familiebedrijf bestaat 75 jaar. Het bedrijf vervoerde jaarlijks zo’n 80.000 mensen.

Lees ook:Busbedrijf Van Fraassen is failliet
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017
Lees ook:Sinkegroep Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het jaar award!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>