Zeeuwse vinding houdt wespen weg bij openbare prullenbakken

 

BAARLAND – Een Zeeuwse uitvinding moet de overlast van wespen bij openbare prullenbakken voortaan voorkomen. Ongediertebestrijder Traas uit Baarland heeft daarvoor een nieuwe methode ontwikkeld, laat hij in het journaal van Editie NL op RTL4 zien. Het gaat om een soort dakje dat op de prullenbak zit. Daarin zit een bakje dat wespen lokt. Eenmaal in het bakje kunnen de wespen er niet meer uit. Mensen die vervolgens iets weg willen gooien, hebben dan geen last van stekende wespen.
Volgens Editie NL is Traas met verschillende bedrijven in onderhandeling om de speciale prullenbak te produceren. Deze zomer zijn er veel meer wespen dan normaal. Dat zou door de zachte winter komen, waardoor meer wespen de winter hebben overleefd.

Lees ook:Zeeland klaar voor de winter? Is er genoeg strooizout?
Lees ook:Wintertip (22): Maak een fotoboek van uw mooiste winterfoto’s
Lees ook:Inbrekers gearresteerd dankzij tip!
Lees ook:Winterefteling
Lees ook:Ufo gespot boven Terneuzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>