Erotiekbedrijf Pabo opent nu ook winkels in Nederland

WALSOORDEN – Het Zeeuwse erotiekpostorderbedrijf Pabo gaat in Nederland winkels openen, zo meldt de Telegraaf. Als eerste is Wageningen aan de beurt. Daar gaan zaterdag de deuren open van een winkel in het centrum van die stad.

Een woordvoerder van het bedrijf uit het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden meldt in de Telegraaf dat bij succes Pabo in meerdere steden winkels gaat beginnen. In de winkel in Wageningen zijn overigens niet veel seksspeeltjes en porno te koop. Het gaat meer om een outletwinkel dat erotische kleding en modeartikelen verkoopt. Pabo hoopt op die manier artikelen te verkopen waarvan nog te weinig exemplaren in voorraad zijn om die op te kunnen nemen in de postordercatalogus.
In Nederland is Pabo bekend als postorderbedrijf. Maar de onderneming heeft in de Belgische plaatsen Aartselaar, Brugge, Brussel en Wetteren ook winkels. En ook in het Zeeuws-Vlaamse Sluis, dat bekend is om haar seksshops, is een shop van Pabo gevestigd.

Lees ook:Heldere vuurbol ook boven Zeeland gezien
Lees ook:Onkruid verantwoord te lijf!
Lees ook:Middelburgse winkel Terres des Hommes 1 jaar jong!
Lees ook:Sergio Herman opent een tweede restaurant
Lees ook:Kassière is winkeldievegge te slim af!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>