Werkloosheid in Zeeland groeit fors

MIDDELBURG – De werkloosheid in Zeeland is dit enorm gestegen, meldt de PZC. Volgens cijfers over de arbeidsmarkt in Zuid-West-Nederland blijkt de werkloosheid dit jaar 19,4 procent hoger te zijn dan vorig.

In totaal zijn 7.954 Zeeuwen op zoek naar een baan. Vooral in de gemeente Hulst lijkt de crisis hard toe te slaan. Daar is de werkloosheid het afgelopen kwartaal het meest gestegen: met 38 procent, aldus de PZC. In de gemeente Middelburg gaat het nog het best, daar nam de werkloosheid slechts 5 procent toe.

Lees ook:Laagste werkloosheid in zes jaar
Lees ook:Huizenprijzen in Zeeland dalen het hardst
Lees ook:Economische Atlas 2014: dalende beroepsbevolking, lage werkloosheid!
Lees ook:Werkzoekende 50-plussers in de bouw vinden sneller werk!
Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>