Belgen boycotten Oesterpartij

Foto: Kok Robin/Flickr.com

MIDDELBURG – Was eerst de Zeeuwse mosselsector doelwit van de Vlaamse toorn, nu zijn de oesters aan de beurt. De Belgen zijn boos op Nederland omdat de uitdieping van de Westerschelde , belangrijk voor de haven van Antwerpen, maar uitblijft. 

Achteraf bezien waren er niet ontzettend veel Belgen die zich de mossels van hun bord lieten eten en stierf de Vlaamse mosselboycot een stille dood. Maar de Vlamingen hebben een nieuw doelwit gevonden. Alfaport en het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen laten morgen de jaarlijkse Oesterpartij in het Abdijcomplex van Middelburg aan zich voorbijgaan, meldt de PZC. Dat terwijl die normaal gesproken wel van de partij zijn op de netwerkbijeenkomst voor Nederlandse en Vlaamse politici en ondernemers.

Lees ook:Belgen kiezen confrontatie in Westerscheldeconflict
Lees ook:Belgen wijken uit naar Zeeuwse kust!
Lees ook:Belgische liberalen: Eet geen Zeeuwse mosselen en oesters
Lees ook:Zeeuws-Vlaanderen mist de trein!
Lees ook:500 mensen bij stille tocht vermoorde Dennis (19)!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Belgen boycotten Oesterpartij

  1. Pingback: Belgen kiezen confrontatie in Westerscheldeconflict | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>