Zeeuwse heeft beste zorgidee van Nederland

BRESKENS – Het beste zorgidee van dit jaar komt uit Zeeland. Renate Rammeloo uit Breskens won de verkiezing Het Beste Zorgidee 2009 met haar plan om mensen die uit het ziekenhuis worden ontslagen een pakket boodschappen mee te geven. Dan hoeven die patiënten zelf niet direct boodschappen te doen bij thuiskomst.

De Zeeuwse heeft met de titel ook een cheque ter waarde van 10.000 euro gewonnen. ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen, waar Rammeloo werkt, heeft het inmiddels opgepikt. Erno Kleijnenberg, voorzitter van de Raad van Bestuur bij ONVZ Zorgverzekeraar:  “We hebben ook dit jaar weer ontzettend mooie en praktische inzendingen ontvangen. Het was moeilijk om een keuze te maken, vooral omdat de kwaliteit en inzetbaarheid van de ideeën erg goed waren.”

Lees ook:Zeeuwse bij laatste drie in verkiezing Beste Zorgidee
Lees ook:Finale Het Beste Zorgidee!
Lees ook:Heeft Vlissingse huisarts Van Schaik het ‘Beste Zorgidee?’
Lees ook:Huisarts van Schaik in finale Beste Zorgidee!
Lees ook:Pieter Vierhout 1 januari weg bij Admiraal de Ruyterziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>