Dringen geblazen bij opening van Voetbal Experience door Guus Hiddink

MIDDELBURG – Als een volleerde en strenge juf dirigeerde Erica Terpstra de vele cameraploegen en fotografen de trap af. Het publiek kon door de elkaar verdringende vertegenwoordigers van de media letterlijk geen bal zien van de officiële opening van Voetbal Experience in Middelburg.

De mediabelangstelling, zelfs uit het buitenland, was enorm. Ook de Jakhalzen van het programma De Wereld Draait Door lieten de opening in het ‘verre’ Zeeland niet aan zich voorbijgaan. Niet vreemd, want Nederland heeft voortaan zijn eigen voetbaltempel.
Groot voetbalfan Freek de Jonge was ook aanwezig. Hij vroeg zich af hoe het toch mogelijk is dat juist in Zeeland zo’n enorme voetbalattractie is verrezen. “Ik heb maar drie jaar van mijn leven niet gevoetbald, afgezien van mijn eerste drie levensjaren, en dat was de tijd dat ik in Zeeland woonde.” Maar net als Guus was ook Freek danig onder de indruk van Voetbal Experience.

Lees ook:Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!
Lees ook:Voetbal Experience aast op WK beker!
Lees ook:Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!
Lees ook:Oeps! Vitrinekast Gouden Schoen bezwijkt
Lees ook:Voetbal Experience zeker tot 31 augustus in Middelburg: goedkopere kaarten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>