Sneeuwstorm blijft uit in Zeeland

MIDDELBURG – Het voorspelde noodweer is gisteren in Zeeland uitgebleven. Met de sneeuwval viel het enorm mee en er deden zich geen noemenswaardige incidenten voor.Ook de ijsbreker die gisteren bij de Krammersluizen in de Philipsdam het ijs moest breken, is onverrichter zake doorgevaren naar Antwerpen. Volgens Rijkswaterstaat was het laagje plaatselijk zo dun, dat er geen noodzaak was tot breken. Voor vandaag houden de Zeeuwse wegbeheerders de meer dan honderd sneeuwschuivers en strooiwagens nog paraat, meldt de PZC.

Lees ook:Zeeland maakt zich op voor winters noodweer
Lees ook:Gladheid: wat doet de Zeeuwse strooiploeg?
Lees ook:Aangepaste dienstregeling NS en veel sneeuw!
Lees ook:Zeeland is sneeuwwit: Nu de kerst nog
Lees ook:Zeeuwse bekent criminele broer te hebben geholpen bij ontsnapping

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>