Eterij Tapperij Salud! uitgeroepen tot Top Horecazaak

SCHARENDIJKE – Horecazaak Eterij Tapperij Salud! uit Scharendijke mag zich een jaar lang Top Horecazaak 2009 van de regio Zuid-West Nederland noemen. Eterij Tapperij Salud! is gekozen uit honderden collega-horecazaken en krijgt morgen op Olympische wijze de Gouden Tapknop 2009 uitgereikt door acteur en zanger Peter Paul Muller.

Muller is bekend als volkszanger Martin Moreiro in Gooische Vrouwen, de populaire tv-serie waarvan binnenkort ook een speelfilm uitkomt. Muller speelt daarin naast Linda de Mol de hoofdrol. De uitreiking van de Gouden Tapknop is dit jaar extra bijzonder. Martin Moreiro heeft speciaal voor de Olympische Winterspelen een nieuwe meezinger geproduceerd, die hij tijdens de uitreiking – gestoken in een opvallende winterse outfit – voor het eerst ten gehore brengt.
Eigenaar Maurice van Goudoever van Eterij Tapperij Salud! krijgt bij de uitreiking een pakket waarmee hij zijn café kan omtoveren tot het Holland Heineken House van de regio Zuid-West Nederland. Verder maakt hij in de landelijke finale van het Goed Getapt programma kans het Gouden Fust te winnen, dat bovendien recht geeft op een aantal dagen tappen in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen van Vancouver.
De verkiezing van de Top Horecazaak 2009 van regio Zuid-West Nederland is onderdeel van de vierde editie van het Goed Getapt programma van Heineken Nederland. Voor dit programma meldden zich in 2009 ruim 1.500 horecazaken aan. Tot nu toe hebben in de afgelopen vier jaren meer dan 5.000 horecabedrijven meegedaan en hebben er 22.500 ondernemers en hun personeel diverse trainingen & workshops gevolgd. Doel is extra aandacht te besteden aan gastheerschap en het bevorderen van het schenken van een perfect getapt pilsje.
De landelijke finale is op 8 februari in de Heineken Experience in Amsterdam. Daar strijden in totaal 27 horecaondernemers voor het Gouden Fust 2009.

Lees ook:Gwen Nooteboom is de getapte bierman
Lees ook:Koning Willem l prijs
Lees ook:Nieuwe subsidiemogelijkheid OP-Zuid!
Lees ook:Kroonprins Willem-Alexander: Felicitaties aan alle Nederlandse Olympische sporters!
Lees ook:Zeeuws Compliment!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>