Peijs en Deltacommissaris bij herdenking Watersnoodramp

OUWERKERKE – Commissaris van de Koningin Karla Peijs is 1 februari in Ouwerkerk aanwezig bij de centrale herdenking van de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953.

Bij de Ramp kwamen 1830 mensen om het leven, onder wie 532 Schouwen-Duivelanders. Tijdens de plechtigheid leggen Peijs en de burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland een krans bij het Watersnoodmonument in Ouwerkerk.
Ook Deltacommissaris Wim Kuijken is bij de kranslegging aanwezig. Hij is topambtenaar van het ministerie van Verkeer en Waterstaat en stuurt met ingang van 1 februari de partijen aan die maatregelen moeten nemen tegen de stijging van de zeespiegel en de grotere aanvoer van rivierwater in Nederland.

Lees ook:Te weinig geld om ons land te beschermen tegen stijgende zeespiegel
Lees ook:Stijgende Noordzeespiegel!
Lees ook:Herdenking watersnoodramp!
Lees ook:Afscheidsreceptie Karla Peijs!
Lees ook:Watersnoodmuseum presenteert boek Teuntje de Haan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>