Camping Scheldeoord is voor de 15e keer Superplatz

BAARLAND – Camping Scheldeoord heeft voor 15e keer op rij het predicaat Superplatz gekregen van de Duitse ADAC.

Al vanaf 1996 is Scheldeoord Superplatz. Hiermee is Scheldeoord de enige Zeeuwse camping. In Nederland hebben naast Scheldeoord maar twee andere bedrijven deze waardering al zo lang. In het totaal hebben 11 campings in Nederland de eervolle vermelding van de ADAC (de Duitse ANWB) ontvangen voor de jaargang 2010. Ook camping Roompot Beach Resort in het Zeeuwse Kamperland kreeg de felbegeerde titel.
De ADAC vermeldt de Superplatz-titels in haar campinggids ‘Der Camperbibel’. Deze gids is voor vele kampeerders een belangrijke leidraad om een camping uit te zoeken. Vijf sterren is de maximale score. Om de waardering Superplatz te verkrijgen en te behouden, moeten de campings voldoen aan strenge criteria.

Lees ook:Campings Renesse en Groede favoriet
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(27): Camping Scheldeoord, Baarland!
Lees ook:Hoeve Hofwijk uit Kamperland beste Zeeuwse minicamping!
Lees ook:Circus Bongo naar camping Scheldeoord Baarland!
Lees ook:Zoover: Zoutelande is beste kustplaats en heeft beste camping

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>