Pechtold durft naar Zeeland te komen

VLISSINGEN – D66-lijsttrekker en -fractievoorzitter Alexander Pechtold durft naar Zeeland te komen. Onder het motto ‘Durf te kiezen’ reist de D66-campagnebus met de partijvoorman op zondag 23 mei door Zeeland.

Blijkbaar durven de D66′ers het aan de zondagsrust in het toch wel christelijke Zeeland te verstoren. De grote witte bus, met de slogan Durf te kiezen, doet Vlissingen en Middelburg aan en zal daarna op de vervolgroute een paar korte stops maken in onze mooie provincie. Pechtold wordt vergezeld door een aantal prominenten binnen de partij. Twee van hen staan op een verkiesbare plek voor de komende Tweede Kamerverkiezingen: nummer 7 Stientje van Veldhoven, nummer 9 Kees Verhoeven.

Lees ook:Draaikont Pechtold toch niet tegen nieuwe kerncentrale
Lees ook:Sint Maarten! Sint Maarten!
Lees ook:Is Zeeland Sinterklaas moe?
Lees ook:Amper Zeeuwen verkiesbaar voor Europa!
Lees ook:Wintertip (11): Vaarwel winter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>