Motorrijdster verongelukt bij Wilhelminadorp

WILHELMINADORP – Een 22-jarige motorrijdster van Schouwen-Duiveland is gisteren bij een ongeluk op de Langeweg bij Wilhelminadorp om het leven gekomen.

Een bestuurder van een auto, een 19-jarige man uit de gemeente Kapelle, kwam op de andere weghelft terecht. Hij botste frontaal op de motor. De vrouw is nog geprobeerd te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. Twee inzittenden van de auto, een 19-jarige man en een 17-jarige vrouw, beiden uit Goes, zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en de bijrijder, een 18-jarige man uit Goes, bleven ongedeerd.

Lees ook:T-splitsing gemist: 1 gewonde!
Lees ook:Auto ramt maaibalk tractor: 1 gewonde!
Lees ook:Politie onderzoekt aanrijding met letsel
Lees ook:Kettingbotsing op de N59 bij Zierikzee!
Lees ook:Gewonden bij ongeval Poortvliet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>