WOENSDAG DEMONSTRATIE: Comité Borssele ll Nee maakt misbruik van Japanse ellende!

MIDDELBURG -  Comité Borssele ll Nee is al een tijdje bezig met het tegenhouden van de bouw van een nieuwe kerncentrale. Nu beweren ze dat de aardbeving in Japan en de daarop volgende problemen in de kerncentrales aanleiding is om morgen (woensdag) vanaf het station in Middelburg om 12.30 uur een stille tocht te houden. “Het is een beetje misbruik maken van een ongeluk elders!”, mopperen sceptici,

De actievoerders willen bij het kantoor van energiebedrijf Delta hun ongenoegens kenbaar maken. Delta is immers de initiatiefnemer van de tweede kerncentrale. Het zogenaamd spontane opstootje (dat volgens bronnen al voor de Japanse misère was bekokstoofd!) eindigt volgens de organisatie op het Abdijplein. Maar met een beetje pech kan het voor een enkeling ook eindigen in huis van bewaring Torentijd!

Een eerder demonstratietje:

Lees ook:PVV: Naast kerncentrales in Borssele ook heropening van Dodewaard
Lees ook:Duitsers niet de baas over kerncentrale in Borssele!
Lees ook:Loonstijging topman bij noodlijdend DELTA!
Lees ook:Minister Cramer: ‘tweede kerncentrale volstrekt overbodig’
Lees ook:Topman Delta: ‘Tweede kerncentrale is wel te betalen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>