Autodief crasht


AARDENBURG – Een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zondagmorgen een aanrijding veroorzaakt met een gestolen auto.

Omstreeks 09.15 uur was melding gedaan dat er zojuist in Aardenburg een bestelauto was gestolen door een onbekende man. Agenten zagen de betreffende auto rijden in Oostburg. Die ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor richting Schoondijke. De agenten zetten de achtervolging in en zagen dat de bestuurder gevaarlijke reed. Zo reed hij herhaaldelijk in het midden van de weg om auto’s in te halen terwijl er tegenliggers aankwamen. Op de rontonde in Schoondijke reed hij met hoge snelheid vol in de flank van een taxi. De taxichauffeur, een 65-jarige inwoner van de gemeente Sluis, liep daardoor een pijnlijke nek op. De autodief raakte bij het ongeval licht gewond en is, na zijn aanhouding, overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van alcohol en/of drugs had gereden, werd een bloedproef afgenomen.

Lees ook:Te snelle rijder van de weg gehaald…
Lees ook:Vrouw rijdt tegen boom!
Lees ook:Fransman jat Ferrari!
Lees ook:Meest gelezen 2011 – 4e plaats! Fransman jat Ferrari!
Lees ook:Bestuurder gestolen auto smeert ‘m!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>