Geheime informatie vermoord meisje van Nulde op Middelburgse fax!

MIDDELBURG – Een fax met daarin zeer gevoelige informatie van Bureau Jeugdzorg Zeeland is afgelopen weekend te koop aangeboden op een rommelmarkt in Middelburg.

Een man uit Zevenbergen kocht een faxapparaat. Bij thuiskomst bleek dat het ging om een oude fax van een bedrijf in Ritthem, met daarin een rol waarop ontvangen en uitgeprinte informatie van de fax te zien was. Naast bedrijfscorrespondentie zitten er eveneens stukken bij uit 2008 over de familie van het Meisje van Nulde. Het meisje dat door haar moeder en haar vriend dodelijk is mishandeld.

Lees ook:Friese Tokkies niet welkom in Vlissingen!
Lees ook:Dagelijks kinderfilm in de herfstvakantie in Cinema Middelburg!
Lees ook:Alweer Zeeuwse agent mishandeld!
Lees ook:Zwakbegaafd meisje vermist na bezoek van zwembad in Breskens
Lees ook:Meisje (17) mishandeld in Terneuzen!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geheime informatie vermoord meisje van Nulde op Middelburgse fax!

 1. Margriet

  fax Jeugdzorg te koop voor prikkie

  DUNS OURAY – 10 MEI 2011

  Nu de moordenaars van een 4-jarig meisje weer op vrije voeten zijn, maakt Jeugdzorg schoon schip.

  Een fax, onlangs verkocht op de rommelmarkt, blijkt afkomstig van bureau Jeugdzorg. In de fax zit nog een rol met ‘gevoelige informatie’ over de zaak ‘Het Meisje van Nulde’. Die informatie zou Bureau Jeugdzorg behoorlijk in haar hemd kunnen zetten. En dus houdt subsidie-spons Omroep Zeeland die informatie onder de pet. Zo helpt de ene overheidsdienst de andere…

  Lezers vroegen daarom aan HVV wat die informatie nu precies is. HVV dook opnieuw in de zaak, en komt tot het volgende:

  De fax bevat rechtbankstukken over een eerdere aangifte van Wanda Rikkers/ Wanda Matena vanuit begin jaren 90, de moeder van het meisje van Nulde, tegen haar ouders. Wanda heeft in de jaren 90′ haar vader en moeder beschuldigd van ernstige mishandeling en verkrachting. Dit schijnt de reden geweest te zijn dat de rechtbank Rochelle, haar middelste dochter, niet bij opa en oma heeft onder gebracht.

  Een andere fax ging over Martin Huisman, die eerder is veroordeeld wegens schennispleging, cocaine gebruik en aanranding van een minderjarig meisje. Dit is de reden dat Rochelle in 2007 bij haar vader werd weggehaald….
  De informatie op de fax bevestigt dus het beeld van een falende overheid: schennisplegers lopen vrij rond, en maken dan nieuwe slachtoffers. Het is duidelijk niet de bedoeling van Omroep Zeeland dat dit beeld naar buiten komt.

    /   Reply  / 
  1. carine

   Het zou mij niets verbazen wanneer Wanda Rikkers door haar ouders mishandeld en misbruikt is. Hoe kan ze anders tot deze gruweldaden komen? Wie snijdt nu zijn eigen kind in stukken? Wie kan er toen zien hoe zijn eigen kind gemarteld wordt en opgesloten wordt in een hondenhok? Ik schrok ervan toen ik las dat Wanda onder de naam Wanda Matena werkzaam is als schuldhulpdeskundige…. Onbegrijpelijk.

   Waar is hier de overheid? Wanda Rikkers alias Wanda Matena is net zo’n monster als de vrouw van Dutroux.

     /   Reply  / 
   1. M

    Zonder ook maar enig onderzoek worden mensen beschuldigt onterecht….En alles in werk gesteld om zelfs de vader zwart te maken…Maar laat iedereen onthouden dat een aantal zaken..Anders zitten dan dat hier bekend is…
    Wanda heeft rowena zelf het laatste leven uit afgenomen. ..Door haar met een kussen te laten stikken…ik Kan nog wel even doorgaan…

      /   Reply  / 
    1. S

     Beste M. Je reageerd op een bericht van 2011. Met nogal een beschuldigende vinger na Wanda toe. En Mike is zeker een heiligboontje in deze zaak? Heel eigenaardig die opmerking M…

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>