Geparkeerde auto’s aangereden


TERNEUZEN – In de Terneuzense Rozenstraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee geparkeerde auto’s aangereden.

Door een getuige was omstreeks 04.15 uur gemeld dat er een aanrijding had plaatsgevonden en dat twee personen een auto de straat uitduwden. Naar aanleiding van het opgegeven signalement werden kort daarna in de Axelsestraat twee mannen aangehouden. Een 22-jarige Terneuzenaar en een 27-jarige inwoner van Schiedam. De mannen werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit onderzoek bleek dat de Terneuzenaar achter het stuur had gezeten. Na de aanrijding wilden ze wegrijden maar kregen hun auto niet meer aan de praat. Die hadden ze weggeduwd en met flinke schade achtergelaten op het Wilhelminaplantsoen. Het tweetal is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Lees ook:Drank in het spel bij ongeluk Kruiningen: 2 gewonden!
Lees ook:Dronken automobiliste ramt verkeersbord!
Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!
Lees ook:Auto over de kop bij Rilland!
Lees ook:Aanrijding na ruzie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>