Grote brand bij de Trattoria Trullo Sas van Gent


SAS VAN GENT – Er heeft zaterdagochtend een grote uitslaande brand gewoed bij Trattoria Trullo in Sas van Gent.

Rond de klok van zes uur is de brandweer opgeroepen voor de brand aan de Westkade 80. “Bewoner kon via het dak naar de buren vluchten en is in veiligheid”, laat een woordvoerder van Veiligheidsregio Zeeland weten. De bewoner is later in de ambulance onderzocht en blijkt niet gewond. De politie verzocht om 07.00 uur om ramen en deuren in Sas van Gent en Westdorpe gesloten te houden vanwege de rook. Er zijn onder andere drie tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. Om 8.00 uur was de brand meester. Het nablussen duurde nog enige tijd. Daarna was er geen noodzaak meer om in directe omgeving van de brand in Sas van Gent ramen en deuren gesloten te houden.

Lees ook:Flinke brand in oude fabriek Gapinge!
Lees ook:Woningbrand Vlissingen!
Lees ook:Brand: paarden gered!
Lees ook:Grote brand in restaurant Bruinisse!
Lees ook:Gemeente waarschuwt: blijf uit rook pindabrand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grote brand bij de Trattoria Trullo Sas van Gent

 1. Veronique

  Wat ontzettend jammer…..
  Het beste restaurant uit de regio….
  Ik hoop van harte dat het opnieuw opgebouwd wordt en velen met mij.
  Ik wens Frits veel sterkte!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>