Vechtersbazen slaan toe vanuit het tunneltje…


GOES- Politie Zeeland heeft zaterdag rond 22. 30 uur drie jongens aangehouden in de Nieuwstraat in Goes wegens openlijke geweldpleging eerder die avond tegen een 16-jarige jongen uit Heinkenszand.

De 16-jarige fietste die avond met twee vrienden door het fietstunneltje onder de Ringbaan West in Goes. Eenmaal uit het tunneltje kwamen de drie een groep van tien jongens tegen. Een van die jongens gaf een trap tegen de fiets van de 16-jarige waarna een andere jongen van de groep een fiets op het fietspad gooide. De 16-jarige kwam hierdoor ten val. Toen hij trachttte overeind te komen werd hij in zijn rug en tegen zijn heup getrapt. De groep werd staande gehouden in de Nieuwstraat in Goes. Een 14, 15 en 16-jarige jongen uit de groep, allen uit Middelburg, zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Zondag rond 16.30 uur konden de drie aangehouden jongens weer huiswaarts keren.

Lees ook:Opstootjes in Vlissings uitgaanscentrum!
Lees ook:Jongen breekt arm na bedreiging!
Lees ook:Jongen (11) beroofd in Oost-Souburg!
Lees ook:Jongeman belaagd door 10 jongeren en raakt gewond!
Lees ook:Gastje (16) mishandelt oude man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>