Geldprijs Watersnoodmuseum komt in andermans zak terecht!


OUWERKERK – Dat is lullig! Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk heeft de prestigieuze Siletto Prize gewonnen, maar het geldbedrag van 3500 euro dat erbij hoort stopt de organisatie die de prijs uitreikt in eigen zak!

In Ouwerkerk zijn ze dus blij gemaakt met een dooie mus. De officiële bijeenkomst was vrijdag en wellicht nog op de poen rekenend stond er koffie en gebak in overvloed klaar. Die dachten natuurlijk: Kom we doen royaal met al die extra euro’s. Maar mooi niet. Statutair mogen de Zeeuwen dat geld helemaal niet hebben, terwijl het ze wel is beloofd!

Lees ook:Oranjelekkers op!
Lees ook:Zeeuwse meningen (28) : Komt die Vlissingse marinierskazerne er wel?
Lees ook:Oplichtende “stukadoor” gepakt
Lees ook:Dat is lekkere merkkleding!!!
Lees ook:Koffieleuters fietsclub Krabbendijke zwaar gestraft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>