Knokken in Goes!


GOES – In een horecabedrijf aan de Grote Markt in Goes liep een 25-jarige man uit de gemeente Reimerswaal zondag rond 01.00 uur enkele klappen op.

In het horecabedrijf brak een vechtpartijtje uit. De 25-jarige stond in de weg en kreeg enkele klappen, waaronder een klap met een bierfles op zijn hoofd. Hij is naar huisartsenpost gegaan, waar de wond gehecht werd. Op de Oostwal werd zondag rond 03.00 uur een 18-jarige inwoner van Yerseke door een drietal bekenden geslagen en geschopt. Tussen de 18-jarige en de drie anderen was een conflict ontstaan. Als gevolg daarvan werd de 18-jarige geschopt en geslagen waarbij hij letsel in zijn gezicht en diverse schaafwonden op zijn armen opliep.

Onze zondagcursus kroegvechten doe je zo:

Lees ook:Mishandeling in Kapelle!
Lees ook:Klappen in de kroeg…
Lees ook:Man mishandeld op Axelse kermis!
Lees ook:Drie mannen gearresteerd in Terneuzen na agressie bij brand!
Lees ook:Terneuzense mishandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>