Weer werkzaamheden Vlaketunnel!


VLAKE- Rijkswaterstaat brengt op de A58 een vluchtdeur aan in de Vlaketunnel en voert tevens veiligheidstesten uit op de tunneltechnische installaties. Hiervoor wordt de noordbuis één nacht afgesloten voor het verkeer in de richting Vlissingen. De werkzaamheden in de noordbuis vinden plaats op dinsdag 7 juni 22.00 uur tot woensdag 8 juni 05.30 uur.

Houd rekening met een extra reistijd van 10 minuten. Het verkeer richting Vlissingen wordt omgeleid via N289 tussen Yerseke (33) en ’s Gravenpolder (35). Gele borden geven de omleiding aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Lees ook:A58 tijdelijk afgesloten
Lees ook:A58 afgesloten
Lees ook:Nachtelijke afsluitingen Vlaketunnel (A58)
Lees ook:A58 dicht tussen Yerseke en Rilland
Lees ook:Werk aan de Vlaketunnel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>