A58 in andere handen?


MIDDELBURG / DEN HAAG – De ANWB in Den Haag zet vraagtekens bij de plannen van de Kamer van Koophandel (KvK) in Middelburg en de Brabants- Zeeuwse Wergeversvereniging BZW om de snelweg A58 over te nemen van de overheid.

Het bedrijfsleven wil door het beheer, onderhoud, uitbreiding en exploitatie van de weg over te nemen de doorstroming op het traject tussen Vlissingen en Eindhoven garanderen. In Brabant staan op de A58 bijna dagelijks files. Provincie Zeeland is wel positief en wil meedenken, maar de ANWB denkt niet dat het haalbaar is.

Lees ook:Ook zwaar winterweer in Zeeland!?
Lees ook:ANWB: Stranden lopen leeg…
Lees ook:Provincie Zeeland blundert bij handhaving fosforfabriek Thermphos!
Lees ook:ANWB: Dit weekeinde files naar Zeeuwse kust!
Lees ook:Bredabus rijdt door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>