Geert Wilders vrijgesproken!


DEN HAAG / MIDDELBURG – Feest en verdriet in ons land, dus ook in Zeeland. PVV kopstuk Geert Wilders is donderdag in de rechtbank vrijgesproken van het aanzetten tot haat, groepsbelediging en discriminatie!

Hoewel deze uitspraak door de meesten is verwacht blijkt het voor sommige toch een koude douche. Omdat de tegenstanders Wilders voor eens en altijd de mond wilden snoeren. Even leek het erop dat Wilders toch over de grens van het toelaatbare was gegaan, maar uiteindelijk bleek dat net niet! De reactie van Wilders: “VRIJGESPROKEN!” Wilders partijgenoot Lucas Hartong reageert: “GEWELDIG! Geert helemaal vrijgesproken! Vrijheid en waarheid hebben gezegevierd en dat is enorm essentieel voor een gezonde samenleving.”

Lees ook:“Dader Noorse moordpartij aanhanger van PVV van Geert Wilders”
Lees ook:Zeeuwse PVV’er Peter van Dijk: Ik sta achter Geert Wilders!
Lees ook:Wilders tuigdorp slaat niet op Arnemuiden! (UPDATE)
Lees ook:Geert Wilders belaagd door Terneuzense Linda!
Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>