Uitspraak Wilders proces


AMSTERDAM – De ruime Zeeuwse aanhang van PVV-leider Geert Wilders beleeft een spannende ochtend: Vandaag (donderdag) is de uitspraak in het veelbesproken en peperdure Wilders proces!

De Limburgse blondie wordt verdacht van onder meer aanzetten tot haat tegen moslims en allochtonen en van groepsbelediging. Hij zou dat hebben gedaan via anti-islamitische uitspraken in diverse media en in de film Fitna. Wilders beweert slechts de waarheid te spreken en staat met hem de vrijheid van meningsuiting terecht.

Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Dominees op Zeeuwse kansels waarschuwen: Ga niet in zee met PVV!
Lees ook:PVV 1ste Kamer en Statenlid Van Dijk blijft achter Wilders staan!
Lees ook:Verhagen: Koppejan je moet jouw mond houden!
Lees ook:Wilders: Zeeuwse PVV’ers moeten hun mond houden!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Uitspraak Wilders proces

 1. hanneke

  Ach ja als je een geloof mag vergelijken met het hitler regiem, moet wel gezegd worden dat hij een volk uit sloot en dat doet wilder ook hitler vergaste en wilders verbied ze gewoon te bestaan. Jammer werd eigenlijk tijd dat er eens tegen haat zaaien werd op getreden, maar tegen woordig mag alles, want jan maat heeft zich voorbeeldig gedragen in vergelijking tot de uitlatingen van meneer wilders

    /   Reply  / 
 2. Frank Bikker

  Kan men het zich nog herinneren de uitspraken van de hr. Rutte en Balkenende/ Verhagen in debatten met Wilders over zijn meningen. Moet je nou zien. Het argument van de rechters een politicus mag zijn meningen fel beargumenteren. Zouden diezelfde rechters ook voorbeelden van meningen kunnen geven wat verboden is. Ik vind dat de rechters de dehumanisering van een gehele bevolkingsgroep in gang hebben gezet.

    /   Reply  / 
 3. Frank Bikker

  Overigens in het filmpje van een poos geleden, zien we een preformance van de hr. Wilders, maar kijk nu eens wat hij voor elkaar heeft gebokst voor de 65+, terugdringen buitenlandse missies ( Libie), pleeghuiszorg, de-islamisering. Nog steeds gebakken lucht!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>