Waarom de A58 vandaag nog niet 130 km is!


ARNEMUIDEN – Opgelet! Niet vandaag, vrijdag 1, maar pas donderdag 7 juli gaat de snelheid op de A58 omhoog naar 130 kilometer per uur! Volgens ons zijn ze er nog niet helemaal uit of en hoe ze Karla Peijs de snellere snelweg in gebruik laten nemen!

De meeste borden staan al langs de weg met vuilniszakken er overheen. Ze zouden bang zijn dat Peijs al aardig op weg om een echte zuunige Zeeuw te worden elke vuilniszak die ze van het 130 kilometer bord afhaalt rustig en vooral netjes opvouwt, in haar lieveheersbeesjesleren handtas propt om later thuis te hergebruiken. Zo duurt een ingebruikname van de 130 kilometer route natuurlijk uren en uren! Rijkswaterstaat stelt de maximumsnelheid van 130 kilometer in tussen Vlissingen en Bergen op Zoom als onderzoek naar het effect op de doorstroming. Nog dit najaar beslist het ministerie van Infrastructuur en Milieu over de definitieve invoering van de maximumsnelheid.

Lees ook:Handtas uit fietstas Vlissingen gestolen!
Lees ook:Straatrover met berouw? Handtas van bejaard slachtoffer elders afgegeven!
Lees ook:“Het lijkt wel de actie beschadiging van Karla Peijs.”
Lees ook:Gastje probeert tas van oma (71) te jatten!
Lees ook:Vrouw in scootmobiel van handtas beroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>