Westkapelle op z’n kop: Er is kermis!


WESTKAPELLE – Als Westkapelle op z’n kop staat dan weten wij al hoe laat het is: Er is kermis in het dorp! De attracties staan op de Markt en in de rest van het dorp zijn allerlei activiteiten en extra gezelligheid in de plaatselijke kroegen! De kermis duurt tot en met dinsdag!

Op de Markt staan autoscooters, een snelheidsmolen en nog een bewegende volwassenattractie. En diverse behendigheidsspelen en snoep en oliebollenkramen. Voor de kinderen is er onder andere een draaimolen!

Kermis in de kroeg:

Lees ook:Middelburgse kermis start vandaag!
Lees ook:Heeft Goes toch de grootste kermis van Zeeland?
Lees ook:Kermis in Westkapelle!
Lees ook:Kermis Westkapelle is binnenkort!
Lees ook:Middelburgse kermis in aantocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>