Lekkere meiden webcam op zwart!


VLISSINGEN – Direct nadat de vaderlandse media naar aanleiding van berichtgeving op GeenStijl veelvuldig ging publiceren over de webcam met sexy meiden op het Vlissingse badstrand en de gemeente Vlissingen meldde dat ze de politie hebben gevraagd om mee te gluren, is de omstreden webcamvlissingen.nl van de Vlissingse Sardijntoren op zwart gegaan.

Toegeven de hijgende meiden verspreider heeft wel smaak, want ik ben geen enkele afbeelding van een lelijk weuf tegengekomen. Het zijn stuk voor stuk smakelijke meiden die hij aan de wereld toont. Maar ja, het mag niet. Je kan nietsvermoedende zonnende meisjes niet gaan exploiteren als erotiek! Volgens gemeente Vlissingen is de eigenaar van die site niet verantwoordelijk voor de gewraakte foto’s. Internetrechercheurs van politie Zeeland onderzoeken of de close-ups door de beugel kunnen. Als dat niet het geval is kan de verspreider via een IP-adres achterhaald worden. “Deze camera is tot onze spijt door iemand gehacked en tijdelijk offline”, staat er op de website te lezen.

Lees ook:GeenStijl: Zeeuwse Zoomviespeuk begluurt strandmeisjes!
Lees ook:Grote zedenzaak aan het licht!
Lees ook:Meisjes kunnen alsnog prik halen tegen baarmoederhalskanker
Lees ook:Reimerswaalse meiden gaan vanavond helemaal los…
Lees ook:Foutieve vermelding stemlokalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>