Tips over moord Henry Meye na Opspring Verzocht


HILVERSUM – De uitzending van Opsporing Verzocht over de dood van Henry Meye in Sint Maartensdijk heeft dinsdagavond voor zes tips gezorgd. In de uitzending zijn veel vragen gesteld over de dagen voor de dood van de 55-jarige fotograaf.

Meye is op 8 juni neergeschoten in zijn woning en door een buurman gevonden. In de uitzending is bekend gemaakt dat die buurman de dader mogelijk heeft zien wegvluchten in een witte bestelauto. De herhaling van Opsporing Verzocht is vandaag (woensdag) om 11.15 uur op Nederland 2.

Lees ook:Moordzaak Henry Meye vanavond in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Pinpasdief meldt zich
Lees ook:Onderzoek moord Henry Meye
Lees ook:Brutale diefstal uit Provinciehuis in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>