Politie moet ouwe rukker laten gaan!


GOES – Politie Zeeland heeft woensdagmiddag een ouwe rukker (43) opgepakt. De viespeuk was aan zijn piemeltje aan het trekken, terwijl anderen het konden zien. Dat heeft hij gedaan in recreatiegebied De Hollandse Hoeve in Goes. Tsja, dat rukken ziet hij naturlijk ook als recreeeren!

Viespeukie is meegenomen naar het politiebureau, maar is alweer vrij vanwege gebrek aan bewijs. Daarom zoekt de politie getuigen die het rukken goed hebben gezien en het in detail gaan vertellen, zodat een man of vrouw in het blauw het goed in een aangifte / proces-verbaal kan tikken. Klikken kan via: 0900-8844. (S.v.p. niet hijgen!). Bron: PZC.

Lees ook:Politie zoekt vieze mannen!
Lees ook:Man (72) vrijgesproken van ontucht
Lees ook:Vrouw is de gebeten hond!
Lees ook:Inbraak in Burgh-Haamstede: Geld weg!
Lees ook:Vrouw (44) jat potje creme

1 Reacties // Reageer

One thought on “Politie moet ouwe rukker laten gaan!

  1. Katie van Oosten

    Waar gaat dit nu over? De politie schrijft zelfs bonnen (100 euro) uit aan prostaat kanker patienten die genoodzaakt zijn om even tegen een boom aan te plassen. Ik vind dit een typerend geval van politie onzin. Dus de politie heeft geen bewijs maar zoekt nu mensen die komen melden dat ze een man hebben gezien (hoe dan? zat hij in een auto of in de bosjes?) die zich zelf zou hebben bevredigd, althans daar een poging toe ondernam.En dan? Is dat dan seks in het openbaar? Schei toch uit! Alle mannen rukken wel eens en deze man zou het misschien in dat park gedaan hebben. Wat dan nog? We gaan wel hier wel erg krampachtig mee om. Niet iedere vent is een pedofiel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>