Hoog in de Alpen rijdt…Johnny Hoogerland!


YERSEKE – Wij zijn HEM nog niet vergeten! Onze dappere stoere en vooral sportieve wielerzeeuw Johnny Hoogerland uit mosseltown Yerseke. Schreef ik gisteren (dinsdag) nog dat het een beetje stil is wat betreft zijn prestaties, wellicht leest Hoogerland Zeeland.Blog, want vandaag woensdag rond 16.00 uur rijdt hij behoorlijk vooraan hoog op de Italiaanse Alpen!

Daan Luijkx van Vacansoleil-DCM: “Wij dachten: Als er een ontsnapping komt, dan moet Johnny mee. Een rasklimmer zoals Johnny kan bergop de kar trekken. Misschien komt hij in de kopgroep. Dan gaat het spannend worden. Dan kunnen we goed zien hoe Johnny nu is. Hij heeft veel meegemaakt de afgelopen weken.” En later meldt hij: “Tot twee dagen geleden ging het voorbeeldig met de genezing van Johnny na de valpartij. In de regen dinsdag zijn twee hechtingen losgeraakt en zijn die wonden gaan irriteren. Dat heeft veel aandacht van onze arts. En dat is eveneens een aandachtspunt voor ons.”

Lees ook:Johnny Hoogerland gekte slaat toe!
Lees ook:Johnny Hoogerland rijdt vrolijk verder in de bolletjestrui
Lees ook:Johnny Hoogerland heeft nog steeds last van val Tour de France!
Lees ook:Johnny Hoogerland behoudt bolletjestrui!
Lees ook:Johnny Hoogerland druk met geboortekaartje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>